Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Meseszép Háromszék

Meseszép Háromszék Kovászna megye

Miután Sepsiszentgyörgy önkormányzata mintegy kétezer ingyenes szálláshelyet ajánlott fel a pápalátogatásra érkező zarándokok számára, tizenöt Kovászna megyei önkormányzat is összefogott, és több mint ezer ingyenesen igényelhető szálláshelyet biztosítanak előzetes foglalás alapján.

A kezdeményezés célja, segítséget nyújtani a szálláskeresésben azoknak az érdeklődőknek, akik Ferenc pápa csíksomlyói látogatására érkeznek. Az erre az alkalomra létrehozott honlapon található (www.meseszep.ro) szálláshelyekre olyan turistákat várnak, akik szívesen elalszanak hozott matracokon, hálózsákokban. A helyi önkormányzatok kultúrotthonokat, sportcsarnokokat nyitnak meg egy vagy többéjszakás ottalvási lehetőséggel. A programban résztvevő Sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola vezetője, Gáj Nándor elmondta: „tudatosan hoztuk létre a Meseszép elnevezésű honlapot, ahol az ideérkezők nemcsak a felajánlott, ingyenes szálláshelyeket nézhetik meg, de betekintést nyerhetnek az egyes települések nevezetességeibe is.”

Hirdetés
Hirdetés

A szervezők folyamatosan várják azon civil szervezetek és egyházak jelentkezését is, amelyek szívesen szállásolnának el zarándokokat. Szállást e-mail-ben a honlapon vagy a +40.739.852.958-as telefonszámon lehet igényelni. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük