Felhívás!

Mérőállás-jelentés a honlapon

Mérőállás-jelentés a honlapon Kovászna megye

Szerdán délelőtt a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal gyűléstermében dr. Szilveszter Szabolcs tanácsos és Barabás Sándor, a Közüzemek Rt. kézdivásárhelyi munkapontjának megbízottja tartott sajtótájékoztatót a céhes városbeli vízhálózat kapcsán.

Dr. Szilveszter Szabolcs elmondta, ígéretet kaptak a Vízüzemektől, hogy október végén hozzálátnak a Csernátoni úti vízvezeték cseréjéhez, ugyanakkor az önkormányzat megrendelte a Sinkovits Stadion előtti „őskövület” vezetékdarab korszerűre való cseréjét. Miután ez megtörténik, leaszfaltozzák az egyelőre betömött lyukat is.

Barabás Sándor, miután kifejtette, hogy a múlt heti vízelzárás a Molnár Józsiás utcabeli elavult 350-es vezetéknek a rendszerből való kiiktatása miatt történt, új­ság­írói kérdésre válaszolva elmondta, a vízóra állását nemcsak telefonon, hanem az apacov.ro honlapján is bejelenthetik a lakosok. „A Contul meu (az én számlám – szerk.) fülre kattintva regisztrálni kell, majd be lehet jelenteni a mérőállást, ahogy a számlákat is ki lehet fizetni, sőt, visszamenőleg is láthatja bárki a számláit. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.