Felhívás!

Megverte élettársát, majd a távolságtartási végzést is megsértette egy sepsiszentgyörgyi férfi

Megverte élettársát, majd a távolságtartási végzést is megsértette egy sepsiszentgyörgyi férfi Kovászna megye

Csütörtökön, 14 óra körül értesítették a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon, hogy egy nőt bántalmaztak egy megyeszékhelyi tömbház előtt.

A helyszínre kiérkező rendőröknek az 53 éves nő elmondta, hogy miközben a lakhelyéül szolgáló tömbház előtt tartózkodott, 53 éves élettársa fizikailag bántalmazta.

A sértetettet a mentősök orvosi ellátásban részesítették.

A rendőrök azonosították az agresszív férfit, és megállapították, hogy az áldozat közvetlen veszélyben van, ezért ideiglenes távolságtartási végzést állítottak ki. Elrendelték az agresszornak a lakásból való átmeneti kilakoltatását, ugyanakkor arra kötelezték, hogy tartson legalább 100 méter távolságot az áldozattól és annak lakhelyétől. A férfi tudomásul vette mindezeket. A rendőrök ugyanakkor családon belüli erőszak vádjával bűnügyi eljárást is indítottak a férfi ellen.

Ugyanaznap este 9 óra körül ismét riasztották a rendőrséget, hogy a férfi megszegte a pár órával korábban kiállított távolságtartási végzést, erőszakkal behatolt egy lakásba, ahol a sértett fél tartózkodott, és bántalmazott két másik, bent lévő személyt.

A továbbiakban a rendőrök két rendbeli testi sértés, illetve rongálás, magánlaksértés, és az ideiglenes távolságtartási végzés megsértése miatt folytatják a nyomozást az ügyben. A férfit 24 órás őrizetbe vették, a további lépésekről a bíróság dönt – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. május 1., 18:14
  ÉRTÉKELÉS: 14

  Az ilyeneket kellene kiherélni, hogy ne nemzenek utódokat és ne koslassanak!!!
  A hölgy amikor 1 ilyen bunkót választott, gondolkodott azon, h öregségére már nem úgy fogja bírni a bunyót?!
  Fiatalok tanuljatok!!!😆 a Bmw nem minden!