Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Mégsem lesz útlezárás

Mégsem lesz útlezárás Kovászna megye

Amint múlt héten lapzártás hírben írtuk, zajlik Kézdivásárhelyen, a Bem József utcában az alapaszfaltréteg leöntése az elmaradt sávon. A tegnap már azt a kb. 1,5–2 méteres sávot aszfaltozták, amit a bitumenterítő gép nem tudott átfogni.

Hirdetés
Hirdetés

Véget érni látszik a Bem József utcában élők, illetve az ott áthaladók pár hónapja tartó kálváriája: most már nagyrészt le van öntve az első, vastag alapaszfalt mindkét sávon, tegnapi rövid terepszemlénk során úgy tűnt: az előző hetekhez képest akadálymentesen zajlik a forgalom mindkét irányba.

Tegnap az úttest közepén levő keskeny sáv bitumenezése történt, ez a rész azért maradt el, mert a kivitelező terítőgépe nem érte át teljes egészében az úttestet. Bokor Tibor polgármestertől megtudtuk: az az ígéret, hogy a napokban a két koptatóréteg is rákerül az úttestre, amely így e tekintetben befejezettnek tekinthető. Hátra van ugyanis a vasúti átjáró felújítása, az várhatóan november végén esedékes, emellett néhány járda kialakítása.

Az elöljáró szerint a munkálat során – az előzetesen beharangozott teljes útlezárással ellentétben – fél sávon lehet majd közlekedni az átjárónál. Ez még mindig jobb, mintsem jó pár napra lezárták volna az egész útszakaszt, amelyen Moldova felé is halad a forgalom.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások