Felhívás!

Meggyilkolta az ápoltját

Meggyilkolta az ápoltját Kovászna megye

Gyilkosság és öngyilkossági kísérlet történt szerdán Szárazpatakon, ahol egy idős férfi végzett a gondozására bízott idős nővel, majd ezt követően a saját életét is ki akarta oltani.

Értesüléseink szerint F. József, 70 év körüli szárazpataki lakos és neje gondozták a P. Rozália nevű idős (a falusiak szerint mentálisan beteg) asszonyt, öröklési szerződéssel. A helyiek elmondása szerint a házban még velük él F. József egyik fia is. Aztán valamilyen érthetetlen okból kifolyólag szerdán F. József meggyilkolta P. Rozáliát.

A Kovászna megyei ügyészségen lapunk érdeklődésére elmondták, egy kivizsgálás alatt álló ügyről van szó, a tanuk kihallgatása zajlik éppen, így csupán pár részlettel tudnak szolgálni: azonosították az elkövetőt, aki egy nő életét oltotta ki, a gyilkosság után pedig öngyilkos akart lenni. Kiderült, hogy a férfi nyakon szúrta magát, családtagjai találtak rá, és azonnal riasztották az életmentőket, így a felelősség elől ilyen brutális módon menekülő férfit most a brassói kórház intenzív terápiás osztályán ápolják.

A megkérdezett helyiek furcsállják a történteket, mivel F. József nem állt sem iszákos, sem pedig agresszív ember hírében. A szárazpatakiak még csak találgatni sem mernek, hogy vajon miért követte el a bűncselekményt.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások