Felhívás!

Megérdemlik a hálát

Megérdemlik a hálát Kovászna megye

Összefogtak a megye vendéglátósai, és meleg ebédet adományoznak a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház munkatársai számára a vészhelyzet alatt.

Tekintettel a világjárvány miatt kialakult helyzetre, a helyi turizmusban és vendéglátásban dolgozók a Sepsiszentgyörgyi Vendéglátó Egységek Szövetségével (SVESZ) és a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesülettel karöltve napi 50 meleg ételt főznek a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház munkatársai számára. A vendéglátósok így fejezik ki köszönetüket.

– Senki nem szeret beteg lenni vagy kórházba kerülni, viszont ha ez mégis megtörténik, ellátásunk, egészségünk nagyban függ az orvosoktól, nővérektől, ápolóktól. Ez most a járvány alatt fokozottan így van, ezért gondoltuk, hogy meleg ebédet kínálunk a dolgozóknak a következő napokban – mondta László Endre, a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke.

Tribel István, a TribelFF vendéglő tulajdonosa úgy nyilatkozott: jelenleg az egészségügyi dolgozók mindannyiunk egészségének a bástyái, így megérdemlik a figyelmet és hálát. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. május 25., 23:18
    ÉRTÉKELÉS: 4

    A kereskedelmi egységekben ( bótok ) , a rendőrségnél (policok), a tűzoltóságnál , a helyi tanácsoknál , a köztisztasági vállalatnál (szemetesek) , a gyógyszertárakban és még sok más helyen dolgozó ember is megérdemelné.