Felhívás!

Maradna az alpolgármester

Maradna az alpolgármester Kovászna megye

Bacon községben is közéleti letisztulást hozott a legutóbbi választás, megalakult az új tanács, és arra várnak, hogy községvezetés napirendje gördülékennyé váljon.

Simon András újraválasztott polgármester szerint körvonalazódik az alpolgármester személye is. Az ezzel járó teendőkkel Konsza András Emilt bízná meg, aki az előző mandátumban is jól végezte a feladatát, és az RMDSZ listáján is elsőként jutott be a tanácsba. Mellette még további 9 RMDSZ-es, 2 EMSZ-es és egy roma párti tanácsos is tenne a község haladásáért.

Az elöljáró elmondta, folyamatban van az általános rendezési terv (PUG) jóváhagyása, minek alapján nekifoghatnak a vízállomás, illetve a szennyvíztisztító állomás létesítésének, minekutána az előző mandátumban kialakították a hálózatot Kisbaconban és Nagybaconban is.

„Hosszú és körülményes folyamat volt ez az egész, de most már a vége felé tartunk, nagyjából a pénzünk is meg van arra, hogy pontot tegyünk a dolgok végére. Az általános rendezési tervet egy bukaresti cég készítette” – részletezte Simon András, hozzáfűzve, már az új tanács első ülésén újra napirendre tűzik az ezzel kapcsolatos, még hátralevő teendők jóváhagyását.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.