Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Málnáson kezd rend lenni

Málnáson kezd rend lenni Kovászna megye

A málnásfürdői új óvoda átadása után a málnási községvezetés az Alutus Regio Egyesületnél egy pályázatot nyújtott be, a remélt 50 ezer eurós támogatásból egy traktort, hozzávaló pótkocsit és sánckaszát szeretnének beszerezni.

Nagy megkönnyebbüléssel újságolta lapunknak azt is Szotyori Angéla polgármester, hogy sikerült telekkönyveztetni a 44-es községi utat, illetve a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskolának átadott, a Borvizek útján épült kezelőközpont alatti terület is jogtiszta lett. Eközben elvégezték a zalánpataki út javítását, kövezését, készen vannak a sáncásással is, illetve Málnáson is vége felé tart az út aszfaltozása.
A község három falujában még ebben a hónapban felszerelnek 18 térfigyelő kamerát: szerencsére nem azért indokolt a jelenlétük, mert túl sok bűntény lenne a településeken, csupán megelőző jelleggel, a közbiztonság erősítése, fenntartása végett.

Hirdetés
Hirdetés

A málnásfürdői patakokat kitakarították, folyamatban van a málnási és málnásfürdői derítőállomások felújítása is. Kezd rend lenni a községben, tennivaló persze folyamatosan lesz, Szotyori Angéla realistán néz a közeljövőbe.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük