Felhívás!

Magánrendezvényeket állított le a rendőrség Erdővidéken

Magánrendezvényeket állított le a rendőrség Erdővidéken Kovászna megye

A Kovászna megyei rendőrség több magánrendezvényt állított le vasárnap Nagybacon és Barót területén, amelyeken 30 és 110 közötti személy vett részt. Összesen 16 ezer lej értékben róttak ki bírságokat.


Vasárnap a baróti rendőrök ellenőrzéseket végeztek a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében.

Az akció során a rendőrök megállapították, hogy egy nagybaconi vendéglőben egy 30 fő részvételével zajló eseményt tartottak. Ugyanazon étterem egy másik termében mintegy száz fő mulatott, egy másik helybéli étteremben pedig 60 fős rendezvény zajlott.

Egy baróti étteremben két rendezvény is zajlott, összesen mintegy 110 fő részvételével.

A rendőrök mindegyik eseményt leállították, a szervezőkre pedig összesen 16 ezer lej értékben róttak ki bírságokat.

A rendőrség ezúton is emlékeztet, hogy a magánrendezvények (esküvők, keresztelők, ünnepi ebédek stb.) szervezése a járványhelyzetre való tekintettel tilos.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. március 29., 14:53
  ÉRTÉKELÉS: 8

  TUdjuk, hogy a konfirmálás egyedi esemény, de a törvény akkor is törvény, azt be kell tartani.Jelenleg tilos bármilyen ünnepi esemény szervezése vendéglőben, vajon ezzel nem voltak tisztában a barótiak, vagy ezúttal is a székely önfejűség győzőtt- legyen, ami lesz, márpedig mi megtartjuk az ünnepi ebédet!

 • User
  Dátum: 2021. március 29., 19:31
  ÉRTÉKELÉS: 1

  A nagybaconi egyik vendéglő a korlátozások kezdetétől egy percre sem zárt be,(most talán azokat is megbirságolták) pedig a kocsma a rendőrség szomszédságában van.Nem nagyon ijedtek meg mert ahogy elmentek a rendőrök a muri folytatódott tovább.

 • User
  Dátum: 2021. március 30., 11:32
  ÉRTÉKELÉS: 6

  A melldöngetésben élenjáró bütümerc bikkfafej nem érti, hogy járvány van s nem lehet bulizni. Remélem, hogy a zsebe megtanította.

 • User
  Dátum: 2021. március 31., 13:58
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Nem volt semmi Baróton, ezért előjött a rendőrség, lám jelen vannak, s belekötöttek a békés járókelőkbe, hová mennek ilyen sokan – azok egyszerre mondták keresztet vinni nektek!