Felhívás!

Lesz. De mikor?

Lesz. De mikor? Kovászna megye

Rendkívüli tanácsülést tartottak a hétvégén Baróton. Az alig pár percet tartó ülésnek mindössze egy napirendi pontja volt, éspedig a Béke utcai élelmiszerpiac felújítására vonatkozó, korábbi határozattervezet módosítása, a műszaki terv elfogadása.

A részleteket Szakács László alpolgármester ismertette, mint mondta, a rendkívüli ülésre és módosításra azért volt szükség, hogy „a pályázat tudjon haladni tovább”.

Erdővidék egyetlen zöldségpiacát egyébként európai uniós pénzből, LEADER-pályázat révén újítják fel, hogy pontosan mikor, arra nem tértek ki, de az alpolgármester annyit elmondott, hogy még idén ki szeretnék írni a közbeszerzési eljárást a felújítási munkálatra. Annyi derült még ki, hogy a pályázati önrész valamennyivel emelkedik, a műszaki mutatók maradtak a régiek.

Ismereteink szerint a piac felújítása – mint az a város tavalyi költségvetésének jóváhagyásakor elhangzott – 265 ezer euróba kerül, az összeg negyedét a város fedezi. A piac teljes területét térkővel burkolják, kicserélik az asztalokat, új illemhely is épülne – hangoztatta korábban a városvezetés.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.