Felhívás!

Lehet még jelentkezni!

A Tipe Tupa Egyesület múlt héten lezárult nappali mesetáborának népszerűségét jelzi, hogy a szervezők – kérésre – július 10-14. között újabb foglalkozást szerveznek 6-12 éves gyerekek számára. Néhány szabad hely még van.

Az Aranykulcs nevet viselő mesetábor hétfőtől péntekig naponta 8-17 óra között működik, és a vakáció tévé, számítógép előtti eltöltése, illetve „a gyerek egyedül tölti a nyarat, nyakában a házkulccsal” helyzetek helyett kínál népmesékkel, kézműves foglalkozásokkal, szabad levegőn, mozgással, próbákkal, kalandokkal teli programokat.

Naponta egy népmese élőszavas meghallgatásával kezdődnek a foglalkozások, népdalokkal és népi játékokkal, gyerekjátékokkal folytatódnak, majd különböző technikákkal olyan rajzokat, festményeket, szövegeket, használati tárgyakat, játékokat, bábokat, agyagfigurákat készítenek közösen, amelyek megvalósításában a gyermekek örömüket lelik, és a későbbiekben egyedül is bármikor könnyen elkészíthetik őket. A kicsik alkotásaiból álló kiállítás és közös mesemondás zárja az Aranykulcs tábort. Az ünnepségre a szülőket is meghívják. Érdeklődni a 0746.800.046-os telefonszámon lehet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.