Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Lehet jelentkezni

Lehet jelentkezni Kovászna megye

A sepsiszentgyörgyi Junior Business Club (JBC) Egyesület idén négy kategóriában díjazza a gazdasági tevékenységben kiemelkedő eredményeket elérő fiatal (35 éven aluli életkorú) háromszéki vállalkozókat. Pályázatokat várnak, elfogadnak november 29-ig.

Hirdetés
Hirdetés

A díjazási ünnepségre december 3-án 18 órától kerül sor Sepsiszentgyörgyön, a Zamat vendéglőben. Jelentkezéseket, jelöléseket várnak négy versenycsoportra: az év fiatal vállalkozója, az év üzletasszonya, az év vezetője, az év feltalálója, újítója.

Az év fiatal vállalkozója és az év üzletasszonya jelöléseknél az alapfeltételek egyike, ha a pályázó cége pozitív pénzügyi-gazdasági mérleggel zárta a 2021. esztendőt. A pontozás a nyereségesség mértékével és az alkalmazottak számától is függ. Nem pályázhatnak olyan női és férfi vállalkozók, akik az utóbbi 5 év alatt céget örököltek, részvényeket szereztek, illetve az utóbbi 5 évben átvettek valakitől, valakiktől céget, vállalkozást. A harmadik versenykategóriánál olyan személyek jelentkezhetnek, akik valamilyen kereskedelmi társaság, cég vezetőségében dolgoznak, csoportot, csapatot irányítanak, de ők maguk nem vállalkozók jogi és tevékenységi szempontból. A negyedik versenykategória azoknak a fiataloknak szól, akik céggel, vállalkozással rendelkeznek, és emellett, ezzel együtt valamilyen találmánnyal, újítással hozzájárultak a régió fejlődéséhez.

A pályázatokat közvetve is elfogadják, a kellő adatokat tartalmazó ajánlás révén. A jelölések, pályázatok elküldhetők a JBS e-mail-címére: juniorbusinessclub@yahoo.com, és érdeklődni lehet az egyesület elnökénél, Karácsony Zsoltnál a 0751.790.537-es telefonszámon is.

Tavaly a JBS által kiírt pályázatnak 19 jelentkezője volt, az év háromszéki vállalkozója Pál Hunor lett, a cégének fő tevékenységi területe személyre szóló feliratozások készítése. Második Csíki Hanna cukrászdatulajdonos, harmadik Luka Levi, aki off-road, azaz terepjáró járművek és alkatrészek, tartozékok forgalmazására szakosodott internetes üzletet működtetett sikerrel a 2020. esztendőben is.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük