Felhívás!

Legyen zöldebb Erdővidék!

Legyen zöldebb Erdővidék! Kovászna megye

Pénteken és szombaton, vagyis március 25-én és 26-án a baróti önkormányzat szervezésében ismét takarítási napo(ka)t tartanak Baróton és a hozzá tartozó falvakban, mely akcióba az intézmények, civil szervezetek képviselőin kívül a magánembereket is bevonnák.

Benedek-Huszár János baróti polgármester közleményében arra kéri a lakosságot, a lakóközösségeket, részvételükkel támogassák a kezdeményezést, csatlakozzanak valamelyik önkéntes csapathoz, illetve a magánszemélyekhez azzal a kéréssel is fordul, hogy seperjenek a házuk előtt, takarítsák ki a telkük előtti sáncot vagy a tömbház körüli zöldövezetet, esetleg játszóteret, ezáltal hozzájárulva a közös élettér rendezettebbé, tisztábbá tételéhez.

„A kezdeményezésről további információkért, csatlakozási szándék bejelentéséért hívják Demeter Zoltánt a 0746.089.140-es telefonszámon! Együtt egy zöldebb Erdővidékért!” – áll a közleményben. Az őszi, illetve a tavaszi takarítási napot a jelenleg mandátumban levő baróti önkormányzat vezette be, bár különböző civil szervezetek már a korábbi években is szerveztek ilyen akciókat Erdővidéken, különösképpen Föld vagy víz napja alkalmából. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. március 22., 15:18
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Akkor fessék át sötétzöldre.Vagy adjanak egy részt Hargita megyének amely szomszédos …és akkor zöldebb lesz ,mert a szomszéd fűje mindig zöldebb…persze a hargitai oldalról nézve.

 • User
  Dátum: 2022. március 24., 7:07
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Én nemszemetelő, adófizető, tegafizető állampolgár vagyok, nem utcaseprő. Ez a 21. század, ahol az ilyesmit cégek végzik pénzért, nem gyermekek tanóra alatt tanulás helyett. Ez a falu a város?

 • User
  Dátum: 2022. március 24., 18:57
  ÉRTÉKELÉS: 3

  János semmibe veszi a többi erdővidéki polgármestert, mintha csak egyedül ő lenne Erdővidéken. Ő Barót polgármestere, nem Erdővidéké. Létezik Bacon, Vargyas, Bardoc s Ajta is! Vagy ők kékek?

 • User
  Dátum: 2022. március 25., 12:15
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Jánoska megint szerepel, más polgármesterek, mintha Erdővidéken nem is léteznének. Ő is szedi a szemetet vagy a kukás kocsi mellett a dédnagyapó subájában vagy mellette állva csak szépeket szaval?

 • User
  Dátum: 2022. március 28., 13:48
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Kedves fotelharcos, nem az én szemetemet kellett szedje, mert én nem dobálom szét. Amikor az ismerőseimmel erdőn, mezőn szemetet szedtünk azt nem kürtöltük ki még a megyei újságba is!
  Már az ilyen magától értetődő apró cseprő dolgokkal tud csak szerepelni a polgi hetente, szerintem nevetséges.

  • User
   Dátum: 2022. március 28., 16:22
   ÉRTÉKELÉS: -1

   Troll mondja, hogy fotelharcos. Neked szálka a szemedben BHJ, nem nekem. Minden cikkhez hozzászólsz, amelyikben szerepel. Ki is a fotelharcos? Nem voltál valamire képes, amire BHJ igen? Nem d.gott meg vagy mi a gondod vele? Ilyen polgármestere soha nem volt Barótnak. Azaz lehetett volna egy, de…

 • User
  Dátum: 2022. március 30., 0:34
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Úgy látom téged elég gyakran, rendesen megszokott, azért véded így.
  Biztosan megéri ismételten félrekacsingatni, sok boldogságot!
  Csak olyasmire vagyok képes, amihez gerincesség is kell.

 • User
  Dátum: 2022. március 30., 9:39
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Védi a fene, nem kell megvédeni, megteszik a tettek helyettem s más helyett is. Az óriási gerincesség, hogy feszt támadod s mindezt névtelenül. Mindenképp, hozzád képest a ház nélküli csiga gerincoszlop…