Felhívás!

Legyen máskor is vetítés

Legyen máskor is vetítés Kovászna megye

Összesen 112 diák részesült díjazásban a Fényrajzok a Tamási Áron Színház homlokzatán rendezvény keretében készített alkotásáért. A gyerekek örömére ugyanakkor Antal Árpád-András polgármester megígérte, hogy az 1848–49-es forradalom és szabadságharc témájában a gyerekek újra rajzolhatnak, az épületvetítésre pedig március 14-én, szombaton kerül sor.

A jelenlevő gyerekeknek ünnepélyes keretek között adta át Antal Árpád-András polgármester a díjakat a Polgármesteri Hivatal gyűléstermében.

A díjátadó ünnepélyes és vidám hangulatban zajlott, a gyerekek közül sokan először lépték át az önkormányzat küszöbét, volt köztük viszont olyan is, aki már másodszor foglalt helyet a tanácsosi székben. Bár a kicsik izgatottak voltak, került köztük bátor kérdező is, olyan kérdéseket intéztek a polgármesterhez, mint például: mi történik nap mint nap a polgármesteri hivatal épületében; a polgármester, amikor kicsi volt, mi szeretett volna lenni; lehetne-e máskor is rajzvetítés, például nyáron.

Antal Árpád-András polgármester, a kéréseknek eleget téve, megígérte a gyerekeknek, hogy bár nyáron nem lehet vetítés, mert későre sötétedik, és nem tudnának időben lefeküdni, ha megnézik az épületvetítést, de a március 15-i megemlékezés alkalmával újból sor kerül egy rajzvetítésre, pontosabban március 14-én, szombaton este. Arra kérte a díjazott gyerekeket, hogy társaikat is biztassák a rajzok elkészítésére, vegyenek részt minél többen.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások