Felhívás!

Legkedvesebb kézdivásárhelyiek

Legkedvesebb kézdivásárhelyiek Kovászna megye

Nem szűkölködünk mosolyokban, kedves szavakban, tisztességes kiszolgálásban Kézdivásárhelyen – ezt bizonyítja az az akció, amit Tamás Erika és a 2-es számú óvoda waldorf irányzatú csoportjának szülőközössége vitt véghez az elmúlt hónapokban. Megajándékozták a legkedvesebb kézdivásárhelyieket.

Májusban osztotta meg saját facebook oldalán Tamás Erika azt a felhívást, miszerint keresik Kézdivásárhely legkedvesebb kiszolgálóit. Elárusítóktól kezdve, pincéreken, taxisofőrökön át, utcaseprőig bárkit lehetett jelölni, aki mosolyt csal az arcunkra nap mint nap, aki megérdemli, hogy erről tanúsítványt kapjon. Kivételt ez esetben a pedagógusok, orvosok és családtagok képeztek.

– Ezekben a nehéz időkben szerettük volna megköszönni valamiféleképpen azok munkáját, akik minden nap a szolgálatunkra állnak. Sajnos, úgy érzem, nem jutott el nagy közönséghez a felhívás, de azért érkeztek jelölések szép számban. Végül mindenki kapott oklevelet, akit megemlítettek, így nagyjából 35 személy arcára csaltunk mosolyt – mondta el Tamás Erika.

Hozzátette, megérte a fáradtságot, a munkát, hiszen nagyon jó érzés volt számára is találkozni ezzel a sok kedves emberrel. Mint mondta, volt olyan díjazott, aki hallott az akcióról, aki mást jelölt benne, így teljesen meglepődött, hogy ő is kapott elismerést. A jelölések mellé szép leírásokat is adtak az emberek, elmagyarázva, miért érdemli meg az adott személy az oklevelet. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások