Felhívás!

„Láthatóvá” tenni a Siklót

„Láthatóvá” tenni a Siklót Kovászna megye

Takarítást szerveznek szombatra a kovásznai Siklónál, szeretettel várnak minden érdeklődőt. A cél az, hogy a turisztikai látványosság szép, rendezett és tiszta formájában fogadja a látogatókat.

A Justinian Teculescu Kulturális Keresztény Egyesület szervezésében meghirdetett takarítás szeptember 18-án, szombaton reggel 9 órakor kezdődik. A szervezők várnak minden segíteni vágyót, azt üzenik, akinek van, és szeretne, vihet magával munkaeszközöket is, úgymint fűrészt, ollót, fejszét, minden olyan eszközt, ami hasznos lehet az elnőtt növényzet kivágásában. Mint mondták, a szombati esemény nem lesz egyedülálló, szeretnék kiterjeszteni a következő hétvégére is.

A takarítás ötlete onnan jött, hogy a szervezők szerint a helyszín még mindig látogatott a turisták által, azonban a megnövekedett növényzet miatt szinte alig látható. Az egyesület a Kovászna városi polgármesteri hivatalnál pályázott 4000 lejre, amelyből a szervezők a szükséges felszerelést vásárolják meg, illetve az önkénteseknek szánt ajándékokat.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások