Felhívás!

Köszönet a baróti sebészeti osztálynak

Ritka felkérés érkezett lapunkhoz az elmúlt napokban. A baróti kórház sebészeti osztályán hosszú ideig fekvő Nagy Levente azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy nevében tegyünk közzé egy köszönetet az említett osztályon dolgozóknak, akik hónapokon keresztül lelkiismeretesen, emberségesen ápolták őt.

Külön kiemelte Lozsádi A. Botond sebész főorvost, aki megmentette a levágástól a múlt év decemberében fagyási sérüléseket szenvedett lábát.
– Hálásan köszönöm a főorvos úrnak, amit értem tett, hogy kitartott mellettem, megállította a fertőzésemet. Neki köszönhetem az életemet – fogalmazott.

Hozzáfűzte, Lozsádi doktor úrnak tulajdoníthatóan jelenleg, bár ortopéd cipőkkel, de ismét járóképessé vált, miután Sepsiszentgyörgyön mindkét lábát le akarták vágni. Levente egy hosszú listát is átnyújtott nekünk a sebészeten dolgozó minden nővér, segédnővér nevével, élükön Vajda Zsuzsanna főnővérrel, de megemlítette még a takarítónőket és Csog Demeter kapust is – név szerint nem tudjuk őket mind felsorolni, ám a lényeg: mindenkinek köszöni a hozzáállást, azt, hogy lelkiismeretesen ápolták őt, és hogy bármire szüksége volt, mellette álltak bennfekvése alatt.

Nagy Levente jelenleg a Bonus Pastor Alapítványon keresztül a magyarózdi terápiás otthonba készül kezelésre, hogy egy korábbi szenvedélybetegségéből is kigyógyuljon – az ehhez nyújtott segítséget is köszöni Bartha Noémi doktornőnek és férjének, Bartha Attila bölöni református lelkipásztornak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások