Felhívás!

Koronavírusos a kézdivásárhelyi bíróság egyik alkalmazottja

Koronavírusos a kézdivásárhelyi bíróság egyik alkalmazottja Kovászna megye

Koronavírust diagnosztizáltak a kézdivásárhelyi bíróság egyik alkalmazottjánál. A tárgyalásokat elnapolták, az épületet lezárták, és fertőtlenítés kezdődik.


Iulian Tudor prefektus a Covasnamedia megkeresésére elmondta, egy törvényszéki jegyzőnek lett pozitív a tesztje, a bíróságon dolgozó, vele kapcsolatba került személyek 14 napos otthoni elkülönítésbe kerültek, és várhatóan le is tesztelik őket.

A kormánymegbízott szerint az intézmény újraindításához Sepsiszentgyörgyről fognak áthelyezni alkalmazottakat, előtte az épületet fertőtlenítik. A fertőtlenítés befejezésééig az épületet lezárták, a csütörtöki tárgyalásokat elnapolták.

Iulian Tudor ismét felhívta a lakosság figyelmét, hogy viselkedjenek felelősségteljesen, és tartsák be a hatóságok javaslatait: viseljenek maszkot és figyeljenek a higiéniára, mivel nem csak Kézdivásárhelyen jelentek meg új esetek a megyében.

A csütörtöki adatok szerint Kovászna megyében az elmúlt 24 órában négy új koronavírus-fertőzést regisztráltak, ezzel az igazolt esetek száma 252-re nőtt.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.