Felhívás!

Korlátozások a Kovászna megyei útlevélosztályon is

Korlátozások a Kovászna megyei útlevélosztályon is Kovászna megye

Csak online fogadják az egyszerű elektronikus útlevél és az ideiglenes útlevél igényléseket március 31-éig, a  koronavírus terjedésének fékezése érdekében hozott korlátozások miatt. Az okirat átvétele sorszámmal történik – tájékoztat a Kovászna Megyei Prefektusi Hivatal. 

Csak előzetes programálás szerint fogadják az igényléseket az útlveélosztályon Kovászna megyében, hogy megelőzzék a COVID 19 vírus terjedését – tájékoztat közleményében a kormányhivatal. Mint írták, a www.epasapoarte.ro oldalon lehet kérést letenni bármilyen típusú útlevél igénylésére vagy meghosszabbítására és az ott megadott időpontban kell jelentkezni az illetékes hatóságnál.

Az okmányok kiadását csak az igénylőnek vagy az általa felhatalmazott személynek adják át és arra kérik a lakosságot, hogy csak az menjen az irodákba, akinek szüksége van útlevélre és szigorúan a megadott időpontban, hogy ne legyen zsúfolt a váróterem. 

Ugyanakkor, a Kovászna megyei útlevélosztályon felfüggesztik az ügyfélfogadást és a fogadóórákat is szintén március 31-éig.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.