Felhívás!

Kiábrándultak a barótiak

Kiábrándultak a barótiak Kovászna megye

Pár hete megjelent, a jövő évi helyhatósági választásokat úgymond felvezető összeállításunk alaposan felkavarta a kedélyeket Baróton, úgy tűnik, zsongó méhkasba piszkáltunk bele. Az ottani helyi sajtó gyakorlatilag már el is kezdte a kampányt, sorba mutatva be a lehetséges polgármester-jelölteket. 

Ezúttal mi inkább az emberek véleményére voltunk kíváncsiak, olyan személyeket igyekezvén megkeresni, akik munkakörük, státuszuk folytán inkább érzik a társadalom pulzusát, ismerik a közvélekedést. Az előzetesen felállított, általunk reprezentatívnak ítélt húszas listából végül csak hatan vállalták névvel is az álláspontjukat, ám a velük folytatott beszélgetések alapján beigazolódni látszik korábbi megérzésünk, miszerint jövőben új polgármestere lesz a városnak. A helyiek mindenesetre gyökeres változást akarnak. Részletek a Székely Hírmondó pénteki lapszámában.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. november 28., 12:03
  ÉRTÉKELÉS: 2

  A diverziókeltés és a név nélküli (értsd: újságíró neve nincs feltüntetve) cikkek írása folytatódik. Az út széles, a fake news és a befolyásolás taktikájának tankjai dübörögnek rajta.

 • User
  Dátum: 2019. november 28., 15:29
  ÉRTÉKELÉS: -5

  Mit lehet hozzászolni?? Annyit,hogy az eddigi városvezetok,nem ertek semmit es aki lessz,vagy egyelőre a jelöltek kozul sincs egysem aki igazán megfelelő lenne a varos élére..tehát ennyi..