Felhívás!

Két szakaszban fürödhetünk

Két szakaszban fürödhetünk Kovászna megye

A Sepsi ReKreatív vezetősége az utolsó száz méteren tart az új strandszezon megkezdésének előkészületeivel Sepsiszentgyörgyön.

Tekintettel az egészségvédelmi intézkedésekre, a látogatók két turnusban mehetnek a strandra: reggel 8 és 13 óra között, valamint délután 14 és 19 között, az egyórás szünet a közös terek és a napozó-ágyak fertőtlenítésére szolgál. A fizikai távolság betartása miatt a látogatók száma turnusonként legtöbb 500 főre korlátozódik.

A belépési díjak jóváhagyás előtt állnak, a Helyi Tanácsnak benyújtott javaslat a következőket tartalmazza: egy általános jegy 25 lej lenne, amely biztosítja a belépési díjat a strandra és a napozóágy bérleti díját. A kiskorúak, a 60 éven felüli személyek és a fogyatékossággal élők kedvezményes áron léphetnek be a strandra, 13 lejért (belépőjegy és napozóágy), és a családi csomag (2 felnőtt és 3 kiskorú gyermek belépője, valamint 5 napozóágy bérlése) ára 76 lej lenne.

Ezenkívül a nagycsaládos kártyák kedvezményezettjei 6 lejt fizetnek majd egy standard jegyért, amely magában foglalja a nyug-ágyakat is.

Tavaly az általános belépőjegy és a nyugágy bérlése összesen 28 lejbe került, szemben az idei 25 lejjel. Ezen a nyáron a nyugágybérlési kötelezettsége azért került bevezetésre, hogy a látogatók közötti fizikai távolság betartható és ellenőrizhető legyen.

A 3 éves kor alatti gyermekek és az országos olimpiai válogatottak sportolói ingyenesen léphetnek be az idén is a strandra. A jegyek a választott opciótól függően a két turnus egyikére érvényesek, reggel vagy délután, és hamarosan online is megvásárolhatóak lesznek. Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa a szerdai tanácsülésen szavaz a javasolt árakról.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.