Felhívás!

Két óriás kivetítő lesz

Két óriás kivetítő lesz Kovászna megye

Az OSK stadionban ötszáz, a Park Vendéglő kertjében néhány tucat szurkoló együtt izgulhatja végig a holnap esti Sepsi OSK – FCSB labdarúgó Román-kupa döntőt. Diószegi László azt mondja: minden szurkoló számít.

A sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal és a Kónya Ádám Művelődési Ház szervezésében két óriáskivetítőn követhető a stadionban a kupadöntő. A járványügyi előírások miatt legtöbb ötszáz embert engednek be, ennyi fér el úgy, hogy a meccset is lássa, és a hatóságok által előírt távolságot is be lehessen tartani.

A jegy jelképes összegbe, egy lejbe kerül, amelyért a szünetben kisorsolnak egy focilabdát a nézők között. A helyeket a bejelentkezés sorrendjében lehet elfoglalni. Az 500 darab jegy ma reggeltől kerül értékesítésre, ezeket a főtéren található Városi Jegyirodában és online a www.biletmaster.ro felületen lehet megvásárolni. Egy személy legtöbb 4 jegyet vásárolhat.

Ugyancsak közösségi meccsnézés lesz a Park Vendéglő kertjében is, helyfoglalás a 0739.856.350-es telefonszámon.

„Minden szurkoló számít, hisz életünk meccse előtt állunk. Örülünk, hogy velünk tartanak, csak azt ígérhetjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a győzelemért” – nyilatkozta megkeresésünkre Diószegi László, a csapat tulajdonosa. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások