Felhívás!

Készül a Biciklis nyár

Készül a Biciklis nyár Kovászna megye

Véget ért a harmadik alkalommal szervezett Kerékpárral munkába megmozdulás Sepsiszentgyörgyön. A szervezők változásokat terveznek jövőben.

Idén nem kedvezett az időjárás a Cycle to work csapatának, így a kezdeményezéshez kevesen csatlakoztak, de ők lelkesek voltak – értékelt Birtalan Csanád főszervező.

A civilek célkitűzése idén is az volt, hogy minél többen járjanak biciklivel munkába, iskolába május folyamán. Aki így tett, ingyen kávét, teát, édességet, zsíros kenyeret kapott a különböző vendéglátóipari egységeknél.

A kiszámíthatatlan, többnyire esős idő miatt a szervezők jövőre újítanának a felhíváson. Kiss Bence, a másik szervező elmondta: megreformálják a kezdeményezést, változtatnának az időponton és az időtartamon egyaránt. Terveik szerint egy átfogóbb eseményt szerveznének Biciklis nyár címmel, amely hosszabb ideig zajlana, és a biciklivel való munkába járás mellett új dolgokat is tartalmazna. A szervezők várják az érdeklődőket, mindazokat, akik bringával közlekednek és javaslatuk, ötletük van az események szervezésére.

Az idei Cycle to work záróeseményét időjárás függvényében jövő pénteken tartják egy bike walk keretében.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.