Felhívás!

Keresik a tettest

„Emberek életét, vagyonát veszélyezteti az a felelőtlen sepsiszentgyörgyi személy, aki parazsat ürít a süllyesztett konténerbe, szemeteskukába” – fogalmazott Máthé László, a sepsiszentgyörgyi Tega Rt. köztisztasági vállalat vezetője, miután már 5. alkalommal gyulladt ki egy kuka az Olt és Sport utcák kereszteződése közelében.

Az említett helyszínen található gyűjtőponthoz ezúttal június 5-én, kevéssel éjfél után riasztották a tűzoltókat, akik megakadályozták a föld alól feltörő lángnyelvek terjedését.

– Ez az ötödik hasonló incidens azon a helyszínen (két, egymáshoz közeli gyújtópontnál lángoltak a kukák öt alkalommal – szerz. megj.). Most a lakók későn észlelték a problémát, a konténert a helyszínre érkező tűzoltóknak már nem sikerült megmenteniük – részletezte a Tega Rt. igazgatója, kifejtve, hogy a föld alá süllyesztett kukát alig 3 éve vásárolták, értéke 2000 euróra tehető. Mivel ezúttal teljesen szétégett, már javítani sem lehet. Akár korábban, most is a környező magánházak lakóira gyanakodnak az illetékesek, a tettest azonban egyelőre nem sikerült azonosítani.

– A felelőtlen személy börtönbüntetést kockáztat! Arra kérem a szomszédságban élőket, ha tudják azonosítani az elkövetőt, juttassák el hozzánk az információt a Facebook-oldalunkra, vagy tájékoztassanak a 0267.310.123-as telefonszámon, hiszen egy komolyabb tűzeset a környéken mindenkit veszélybe sodorhat. Nem elfogadható, hogy több száz ember kell aggódjon egy olyan személy miatt, aki folyamatosan gondot okoz az egész környéknek. A süllyesztett konténer összeégett maradványait kiássuk, ám sajnos nincs lehetőségűnk pótolni – összegzett Máthé.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.