Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kábítószer hatása alatt, jogosítvány nélkül és túl gyorsan vezettek

Kábítószer hatása alatt, jogosítvány nélkül és túl gyorsan vezettek Kovászna megye

Múlt hétvégén a háromszéki utakon kábítószer hatása alatt, hajtási engedély nélkül vezető, továbbá a vérmintavételt megtagadósofőrök akadtak a rendőrség hálójába.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton éjfél után a közlekedésrendészetiek Sepsiszentgyörgyön, az 1918. December 1, utcában állítottak meg ellenőrzés céljából egy gépkocsit. Az igazoltatás során végzett drogteszt benzodiazepin jelenlétét mutatta ki a 42 éves sofőr szervezetében, akit kórházba szállították vérvételre. Az ügyben tudatmódosító szerek hatása alatti vezetés miatt indult eljárás.

Félt a tűtől?

Szombaton reggel 5 óra 50 perc körül a kézdivásárhelyi rendőrök a Kanta utcában állítottak meg egy 40 éves férfi által vezetett autót. Az ellenőrzés során kiderült, a sofőr nem rendelkezik hajtási engedéllyel. Az alkoholszondával nem boldogult, ezért kórházba szállították vérmintavétel céljból, ám ő ezt megtagadta. A férfit 24 órára őrizetbe vették, az ügyben jogosítvány nélküli vezetés és vérmintavétel megtagadása miatt indult eljárás.

Engedély nélkül, sietősen

Ugyancsak szombaton 19 óra körül a radarozó rendőrök egy Csernátonból Kézdivásárhely irányába nem kevesebb, mint 141 kilométer óránkénti sebességgel száguldó gépkocsit állítottak meg. Az igazoltatáskor kiderült, a 39 éves sofőr hajtási engedélye fel volt függesztve.

Az ügyben engedély nélküli vezetés miatt folyik vizsgálat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük