Felhívás!

Jövő héten nyílik a strand

Jövő héten nyílik a strand Kovászna megye

Hosszas várakozás után, a jó idő reményében jövő héten nyit a sepsiszentgyörgyi városi strand. A működtetők szigorú szabályokkal várják a vendégeket.

A járványhelyzet miatt egyelőre csak a tengerparti fürdőhelyek nyíltak meg az országban, de jövő héttől már a természetes tavak üdülőhelyei és a medencés strandok is várják a sütkérezni vágyókat, így Sepsiszentgyörgyön is az élményfürdőbe – tájékoztatott Bodor Lóránd, a működtető Sepsi Rekreatív igazgatója. Mint mondta, szigorú intézkedések mellett nyitnak meg.

A fürdőzőkre itt is érvényes lesz a 2 méteres távolságtartás, és a nyugágyak szétszórt kihelyezése. Ez azt jelenti, hogy idén kevesebb férőhely áll majd a fürdőzők rendelkezésére (egyszerre ötszáz vendég lehet a strand területén), a őket két ciklusban engedik be: 8–13 óráig és 14–19 óráig. A szünetben fertőtlenítik a nyugágyakat és más eszközöket, ezt követően mehetnek be az új látogatók.

A jegyek, bérletek árával kapcsolatban az igazgató azt mondta, valószínűleg lesz változás az előző évekhez képest, de még nem tudni, milyen mértékű. Azzal kapcsolatban, hogy a korábbi években a vendégek jelentős része Brassóból érkezett, mivel számukra olcsóbb a szentgyörgyi kínálat, az ügyvezető tudatta, csak a parkoló autók rendszámából lehet kiszűrni, honnan érkeznek a vendégek, így nagyon nem tudnak mit tenni. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2020. július 2., 8:37
   ÉRTÉKELÉS: -2

   Nem minden szentgyörgyi él minimálbérből. Különben nem lennének tele a brassói üzletek szentgyörgyiekkel és nem lenne annyi autó a városban.

 • User
  Dátum: 2020. július 1., 11:26
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Ha ránéz az ember Loránd igazgato úr vagyonnyilatkozatára könyezni fog a szeme szegény mind a templom egere, méregdrága autoval villog a városban és igazi udmrés istenként viselkedik, az üzletlánc amit adminisztrált bebukott(mimy zup) de a város pénzét tudja ,,adminisztrálni” nagyon èrthet a lopitikához pardon politikához.

  • User
   Dátum: 2020. július 2., 13:04
   ÉRTÉKELÉS: -1

   Nem értek egyet önnel, bárki is legyen.. Az ön hozzászólásából harag, és sértettség tükröződik vissza, ami arra enged következtetni, SŐT inkább meggyöződésem, hogy nem állít valós dolgot, mert ellenkező esetben vállalta volna a személyiségét is..

 • User
  Dátum: 2020. július 1., 15:15
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Lehet, hogy olcsó a brassóiaknak, de nálunk a felnőtt jegy egy kicsit sok volt. Főleg, hogy nagyon sok szülő a gyerekek miatt jött be. Ennek ellenére nagyon jó, hogy van a városunkban egy ilyen létesítmény. Magyarországon ez teljesen természetes, minden városnak van. Viszont arra gondolok, hogy más években is eléggé kellemetlen volt, amikor jó barna bőrűek megjelentek a medencében, hangoskodtak, és viselkedtek ahogy ők tudnak viselkedni-szerintem az emberek igyekeztek a közelükből elmenni. Most, amikor mindenki potenciális fertőzött gyanús, hát nem tudom milyen érzéssel mártóznak meg az emberek az ilyen közfürdőkben.

 • User
  Dátum: 2020. július 2., 15:15
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Mint mas letesitmenyeknel is lehet egy nagyon nagy arat szabni a normal belepore es a helyieknek egy nagy arkedvezmenyt adni, igy a brassaiak szepen ki lennenek szurve, de valamiert nem ez az erdek