Hirdetés
Hirdetés

Jól jött a megyei segítség

Jól jött a megyei segítség Kovászna megye

A helyi önkormányzat a Kovászna Megye Tanácsától kapott támogatásával új fűtési rendszert szereltetett a zabolai orvosi rendelőbe, és a bútorzatát is felújította – tudtuk meg Sebestyén Levente falumenedzsertől.

A zabolai önkormányzat és a megyei tanács 25–25 ezer lejjel járult hozzá a rendelő központi fűtési rendszerrel való felszereléséhez. A munkálat elvégzését azért tartotta sürgősnek a községvezetés, mert az előző években bebizonyosodott, hogy a régi csempekályhák nem fűtötték hatékonyan a helyiséget. Mindezek mellett új padokat helyeztek el a váróteremben, illetve vizsgálóágyakat és szekrényeket vásároltak a rendelőnek.

Hirdetés
Hirdetés

Sebestyén Levente arról is beszámolt, hogy szintén a megyei tanács segítségével belső renoválást végeztek a zabolai könyvtár épületében, kijavították a falakat, új polcokat vásároltak a bővülő könyvállomány számára, és az illemhelyet is korszerűsítették.

Hasonlóan megyei segítséggel létesítettek idén egy szabadtéri fitneszparkot Zabolán, illetve vásároltak egy 72 férőhelyes lelátót a focipálya mellé, valamint székekkel, asztalokkal szerelték fel a tamásfalvi és szörcsei művelődési házakat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük