Felhívás!

Jó úton a sport

Jó úton a sport Kovászna megye

A baróti városvezetés egy ideje hangsúlyozottabban odafigyel a város végén található sporttelep állapotára, minek köszönhetően egyre többen látogatnak ki a focicsapat mérkőzéseire is.

Barót negyedik ligás focicsapata a 15 forduló után a negyedik helyen tanyázik, így akár mondhatni azt is, hogy a jó játék maga után hozta a stadion állapotának javulását, de történhetett akár fordítva is: látva, hogy szépül a stadion, nagyobb kedvvel és eredményesebben futballoztak a fiúk.

A korábbi adományok után, november közepén Magyarországról ismét kétezer lelátószéket kapott a város, melyek a budapesti Honvéd labdarúgócsapatának lebontott stadionjából, a Bozsikból származnak.

A székek Vígh László parlamenti képviselő közbenjárása révén, a Pharos 95 Sportpályaépítő Kft. jóvoltából, annak adományaként kerültek Barótra. Azok egy részét már fel is szerelték a sporttelepen, többek között a műfüves pálya lelátóira is kerültek székek, így most már az ott zajló meccsek játékosainak is kényelmesebben lehet szurkolni. A Baróti VSC focicsapata legközelebb szombaton lép pályára Illyefalva ellen.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.