Hirdetés
Hirdetés

Jelmezkölcsönzés farsangkor

Jelmezkölcsönzés farsangkor Kovászna megye

Javában zajlik a farsangi időszak, az óvodák és iskolák idén is megszervezik a mulatságot és az álarcosbált. A szülők azonban ma már nem varrnak jelmezt, inkább kölcsönöznek. Sepsiszentgyörgyön több helyről is lehet bérelni különböző maskarátkat.

Hirdetés
Hirdetés

A farsang a gyerekek egyik kedvenc időszaka, imádnak színes, vicces jelmezekbe bújni. A szülőknek csak egy kérdés marad: honnan szerezhetik be? A kreatívabban maguk készítik el a gyerekek jelmezét, de azért jellemzőbb, hogy bérelik azt.

Sepsiszentgyörgyön a Happy Kids játszóházban évről évre rendeznek farsangi mulatságot, emellett álarc, jelmezek bérlésére is van lehetőség. Egy ruha kölcsönzése egy napra 15 lejbe kerül, és csak gyermekjelmezek közül lehet választani. Ha a játszóházban használják, alkalmanként 10 lejbe kerül. Továbbra is az állatos, rajzfilmhősös, főleg pókemberes, valamint hercegnős jelmezek a legkedveltebbek a gyerekek körében.

Ezen kívül még két helyen, a Csíki utcai kölcsönzőben és a Timy-ben van lehetőség maskarát bérelni. Mindkét helyen várják a felnőtteket is, ugyanis többfelé szerveznek farsangi bált. Itt 25 lejért lehet gyermekjelmezt bérelni két napra, és 35 lejért felnőttruhát, szintén két napra. A felnőttjelmezek közül az apácajelmez, a 18. századi ruhadarabok viselése, valamint a szuperhős-álcák a menők.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások