Felhívás!

Jelentkezz csereprogramra!

Jelentkezz csereprogramra! Kovászna megye

A debreceni Green Empowerment ifjúsági csereprogramhoz csatlakozott a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület is, amelyre minden olyan, 18 és 26 év közötti fiatal jelentkezhet, aki alapszinten beszél angolul, és érdekli a környezettudatosság. Az október 24-e és november 2-a között zajló 10 napos programnak a debreceni Hanna Kincse panzió szolgál otthonául.

Akit érdekel a környezettudatos gondolkodás, szeret utazni, és foglalkoztatja a természetvédelem, vagy csak szeretne tanulni és találkozni más országból érkezőkkel, jelentkezzen a debreceni Green Empowerment ifjúsági csereprogramjára október 24-e és november 2-a között, 10 nap az utazási napokkal együtt. Cél a környezettudatosság növelése és a fenntartható életmód népszerűsítése. A fenntartható zöld társadalom kialakítása ugyanis az Európai Unió egyik fő törekvése, és a fiatal generációk elsődleges szerepet játszanak ennek elérésében.

Helyszínként a debreceni Hanna Kincse panzió szolgál, és négy ország – Olaszország, Románia, Spanyolország, Magyarország – fiataljai vesznek részt. Minden olyan fiatal jelentkezhet, aki motivált, kíváncsi, és érdekli a fentebb taglalt téma. Jelentkezni az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611.066-os telefonszámon lehet. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.