Felhívás!

Javuló utak Barót környékén

Javuló utak Barót környékén Kovászna megye

Aszfaltoznak Barót környékén, tudhattuk meg akár a világhálóról is, ha éppenséggel nem járnánk mostanság Köpec környékén – ugyanis arrafelé, Barót és a Technika telepi keresztút között zajlik egyelőre a munkálat.

Barót polgármestere, Benedek- Huszár János már szombaton közölte közösségi oldalán, hogy a brassói Fincodrum Rt. munkatársai 40 fokos melegben öntik a 140 fokos aszfaltot. Amennyiben pedig a megyetanácselnököt is követjük, ő további részletekkel szolgál: 1150 méteren – a Technika telepi kereszteződés és Barót között újjáépítik a megyei utat, az új aszfaltréteg 7 méter széles, vastagsága pedig 7 cm, amit az előzőleg 6 centi vastagon felmart régebbi réteg helyére öntöttek. Minderre azonban a későbbiekben rákerül még egy 5 centi vastag koptatóréteg – tehát egyelőre az út állapota nem végleges – tájékoztatott Tamás Sándor.

Barót polgármestere azt is elmondta, ezután következik a város északi, Olasztelek felőli kijárata és a Bardoc községi határ közötti útszakasz újraaszfaltozása, utána pedig a városban látnak neki a munkálatnak az aszfaltozók. Itt pedig még több teendő van, hiszen éppen az olaszteleki úton található polgármesteri hivatal vagy a bányairoda előtti parkolók vannak a legszörnyűbb állapotban.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások