Felhívás!

Javítják a maksai vasúti átkelőt

Javítják a maksai vasúti átkelőt Kovászna megye

Kedden a vasútkezelő javítási munkálatokat végez a 11-es országúton, Maksa közelében található vasúti átkelőnél – közölte a brassói regionális út- és hídügyi igazgatóság (DRDP). A munkálatok során kicserélik a tönkrement betonlapokat a forgalom gyorsítása érdekében.

Az útügyi igazgatóság felhívja a figyelmet, hogy a sínek közötti rész a vasút szerves részét képezi, így a betonlapok karbantartása a vasútkezelő kötelessége.

A járművezetőket arra kérik, hogy közlekedjenek óvatosan és tartsák tiszteletben az ideiglenes forgalmi jelzéseket a környéken.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. május 25., 22:31
  ÉRTÉKELÉS: 0

  A Hatodot mikor kezdik javitani?Már egy éve felturták és azóta semmi.Megigérték hogy megcsinálják,neki sem kellett volna fogjanak a rabló gazemberek

 • User
  Dátum: 2021. május 26., 18:40
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Hónapszámra nem vették észre, hogy a megye vasúti átkelőin életveszélyes járkálni. Most magyarázzák, hogy az a átkelő túrós hátú lovak legelője. Nem, udvariatlan és neveletlen emberek felelőtlen csordája. Mert őket nem lehet felelősségre vonni. Ha nem fizetnénk az útadót, értünk már vijjogva futnának az érdekvédők. A vasútnak csak a fás szerelvényeket kell engedni. Ezzel kész.