Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idén is meghirdeti karácsonyi rajzpályázatát Kézdivásárhely önkormányzata

Idén is meghirdeti karácsonyi rajzpályázatát Kézdivásárhely önkormányzata Kovászna megye

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is meghirdeti gyereknek szóló tél rajzpályázatát Kézdivásárhely önkormányzata. A legszebb munkákból karácsonyi üdvözlőlapokat készít az intézmény.

Hirdetés
Hirdetés

Az önkormányzat immár tizenkettedik alkalommal hirdeti meg a felhívást a kézdivásárhelyi és a hozzá tartozó falvak (Oroszfalu, Szászfalu, Sárfalva, Nyújtód) óvodáiban és iskoláiban tanuló diákok számára.

Az alkotásokat négy korosztályban – óvoda, előkészítő és I–IV., V–VIII. és IX–XII. osztály – lehet beküldeni, és minden kategóriának négy nyertese lehet. A zsűri értékelését követően a legjobb munkákat az önkormányzat ajándékcsomaggal jutalmazza. A négy legszebb rajzot, azaz kategóriánként egyet, karácsonyi üdvözletként használja majd az önkormányzat és a tanintézmények.

A versenyszabályzat értelmében a rajzokat A3-as méretben, fekvő tájolásban kell elkészíteni, a lehetséges témák pedig az advent, az ünnep, vagy a karácsony. A gyerekek (vagy szüleik) november 20-ig, hétfőig adhatják le a pályamunkákat annak az oktatási intézményeknek a titkárságán, amelyben tanulnak.

 

Nyitóképünkön egy korábbi év nyertes rajzai.

Fotó: Kézdivásárhely Önkormányzata

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük