Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Idén is jár a fűtéstámogatás

Idén is jár a fűtéstámogatás Kovászna megye

Idén is igényelhetnek fűtéstámogatást a kis jövedelmű személyek, függetlenül attól, hogy földgázzal, villanyárammal vagy faalapú anyaggal tüzelnek. Megyénk városaiban az igényléseket még nem fogadják, de az érdeklődőknek szívesen segítenek útbaigazítással.

Hirdetés
Hirdetés

A fűtéstámogatásra jogosult személyeknek ugyanazon szempontoknak kell idén is megfelelniük, mint a tavaly. November elseje és március 31. között azok igényelhetik a pótlékot, akiknek családjában az egy főre eső havi jövedelem összege nem haladja meg az 1386 lejt, illetve egyedülálló személy esetében a 2053 lejt.

Megyénk városaiban októberben kezdik el begyűjteni a kéréseket, az érdeklődőket azonban addig is szívesen fogadják a polgármesteri hivatalok szociális irodáiban. Kovásznán, Kézdivásárhelyen és Baróton a következő hónap első napjaitól már várják az igényléseket, Sepsiszentgyörgyön október 10-től.
A törvény október 15-ét jelöli meg az igénylések leadásának határidejeként, azonban előírja azt is, hogy az, aki minden hónap 20-ig kéri, arra a hónapra biztosan megkapja. Éppen ezért november 20-ig van idejük az érintetteknek benyújtani a szükséges papírokat. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.