Felhívás!

Huszonöt éves a Polyp Televízió

Huszonöt éves a Polyp Televízió Kovászna megye

Negyed évszázad telt el azóta, hogy első adással jelentkezett a Polyp Televízió. A Kárpát-medence egyik legrégebbi, folyamatosan működő helyi televíziója ma 17.30-kor jubileumi adással jelentkezik, közel húsz régi és új munkatársuk lesz a meghívott.

Az első adást 1993 karácsonyán lehetett követni a stúdiót működtető Polyp Kft. kábeltelevíziós hálózatán, ma már a Next-Gen és a UPC szolgáltatók révén a megye mindegyik településén vételezhető az adás, ahol az említett társaságok jelen vannak. A televízió jelenlegi munkatársai a jubileum kapcsán múltidéző összeállítást készítenek: Erdély András kollégánk azokat várja a stúdióba, akik a tévé születésénél bábáskodtak. A névlista nem teljes – és ezért azoktól, akikről véletlen folytán megfeledkeztek, ezúton is elnézést kérnek –, hiszen az elmúlt 25 év alatt több tucatnyian segítették a televízió működését. A forgatókönyv szerint a meghívottakkal folytatott beszélgetés mellett a régi adásokból is lesznek bejátszások.

A születésnapi adást a televízió Facebook oldalán (Polyp Televízió Kézdivásárhely) élőben követhetik azok is, akik más szolgáltatónál vannak, vagy éppen külföldön tartózkodnak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. december 21., 10:33
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Nagyon jó ez a megjegyzés: “azoktól, akikről objektív okok miatt megfeledkeztek”. Vajon mik lehetnek azok a okok? Az emlékezés szubjektív dolog – vagy nem?