Felhívás!

Holtan találtak egy 19 éves háromszéki sofőrt egy németországi autópályán

Holtan találtak egy 19 éves háromszéki sofőrt egy németországi autópályán Kovászna megye

Holtan találtak a németországi A3-as autópálya egy Würzburg közeli parkolójában egy 19 éves háromszéki sofőrt, aki – az első hírek szerint – szívinfarktust szenvedett 3,5 tonnás haszongépjárművében – írja a Maszol.

A hírportál az Info Trafic RO&UE Facebook-oldalra hivatkozva számolt be a szomorú eseményről.

A közösségi oldalon közzétett bejegyzés szerint a németországi A3-as autópálya Hosbach és Waldaschaff szakaszán, egy parkolóban lett figyelmes egy kamionsofőr arra, hogy a Brassói megyei rendszámú, 3,5 tonnás haszongépjármű a mozgássérülteknek fenntartott helyen áll, két helyet is elfoglalva. A jármű motorja járt, a fényszórók fel voltak kapcsolva, a sofőr pedig a fejét a műszerfal jobboldalára helyezve mozdulatlanul feküdt.

A kamionsofőr értesítette a rendőrséget, akik a helyszínre érkezve kinyitották a törcsvári MAU International Logistics nevére beíratott jármű ajtaját, de már csak a sofőr halálát tudták megállapítani. A biztonsági kamerák felvételeit megvizsgálva kiderült, hogy a jármű 13 órája állt a parkolóban.

A sofőr kiléte egyelőre nem ismert, csak annyi derült ki róla, hogy 19 éves, háromszéki származású és alig egy hónapja állt akalmazásban a Brassó megyei cégnél.

(Maszol)
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások