Hirdetés
Hirdetés

Hóbuli Sugásfürdőn

Hóbuli Sugásfürdőn Kovászna megye

Nem lehet azzal vádolni a szervezőket, hogy fölöslegesen szórták volna a pénzt reklámra: Sugásfürdőn egy tenyérnyi papír sem hirdette szombaton, hogy éppen zajlik a nyolcadik Hóbuli. Lehet, hogy jó bornak nem kell cégér, mert ember az volt, több száz.
Hó, az viszont lehetett volna több is. A kicsiknek szervezett hóemberépítő versenyhez eleve műanyagvedreket is adtak a szervezők. A problémát ugyanis nem annyira a „hogyan” képezte, hanem az, hogy miből építs hóembert. Végül a szorgalmas apróságok összeraktak vagy húszat, legtöbbjük a fél méter magasságot sem érte el, de az adott körülmények között teljesítményük legalább azzal ér fel, mint amikor 2011-ben 118 hóember sorakozott a sípálya tövében.
Ugyancsak a hó hiánya miatt csak a kicsi pályán lehetett sízni. Ennek aljában zajlott a „hózumbázok” előadása is, akiknek nem került nagy erőfeszítésükbe, hogy bevonják a táncba a jókedvű közönséget. A pálya alatt egyik világcég igen cuccos léceket kínált kipróbálásra, s ha bejött, megvásárlásra, de sikere volt annak a fiatal brassói vállalkozónak is, aki Ausztriából hozott, nagyszerű minőségű hódeszkákat és síöltözéket kínált másodkézből eladásra.
A hóbuli fáklyás lesiklással zárult. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük