Felhívás!

Hiányos közvilágítás

Hiányos közvilágítás Kovászna megye

Napok óta nincs közvilágítás a sepsiszentgyörgyi Templom utcában: erre panaszkodott olvasónk, aki nem tudta, hogy meghibásodás, netán korszerűsítés miatt „állt-e be a sötétség”. Az illetékesektől érdeklődtünk.

Az idős férfi szerkesztőségünkben elpanaszolta, napok óta közvilágítás nélkül „tengődnek” a Templom utca lakosai.
– Olyan utcáról beszélünk, ahol tavaly év elején még rendőrautóval „őrizték” a város békéjét, hiszen itt is betörtek azok az ismeretlen tettesek, akik négy rablást kíséreltek meg, és végül két házból 250 ezer (!) lejt vittek el (a környéken újnak számító módszerrel raboltak: felhevített eszközzel lyukasztották át a termopán ablakok műanyag részét, és a lyukon keresztül nyitották ki ezeket – szerk. megj.). Nagy felhajtás volt, erre most napok óta sötétben botorkálunk az utcában – háborgott a panaszos.
Tóth-Birtan Csaba alpolgármester érdeklődésünkre elmondta, nem kaptak bejelentést, ám a városgazda még a múlt csütörtökön észlelte, hogy nincs közvilágítás az említett utcában, és szólt a javítással megbízott cégnek.
– Csütörtökön jeleztük a hibát a javításra leszerződött sepsiszentgyörgyi cégnek, ám ezek szerint még nem orvosolták a problémát. Megsiettetjük őket – ígérte az elöljáró. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.