Felhívás!

Hiányos a 2017

Hiányos a 2017 Kovászna megye

Ismeretlen tettesek ledöntötték a Sepsiszentgyörgy főterén felállított sárkányszobor előtti, szintén jégből kifaragott 2017-es évszám két számát.

Knop Ildikó, a Városimázs Iroda munkatársa érdeklődésünkre elmondta, a helyi rendőrség észlelte a számok hiányát, és azonnal elkezdték végignézni a térfigyelő kamerák által rögzített felvételeket.
– Megpróbáljuk visszaállítani a két számot, de lévén, hogy konstancai művészek faragták ki, emiatt egy kissé nehézkesebb ez a dolog. Lássuk, hogy mit lehet tenni ez ügyben – húzta alá Knop. – Amennyiben ez nem sikerül, akkor nyilván eltávolítjuk a megmaradt két számot, de a jégsárkány ott marad, mert szeretik az emberek, és egy közkedvelt pontja lett a főtérnek.
A rendőrségi felvételek birtokában bebizonyosodott, hogy a számokat január 10-én 16 óra körül a környéken tartózkodó négy diák szándékosan döntötte le. Az önkormányzat a Facebook-oldalán is közzétette a – sajnos nem túl jó minőségű– fotókat, illetve kéri a sajtó és a lakosság segítségét a diákok azonosításában. Jelentkezni a varosimazs@sepsi.ro e-mail-címen, vagy a 0267 312 000-es telefonszámon lehet.
Egyelőre nem kívánnak feljelentést tenni a diákok ellen, inkább arra kérik őket, hogy jelentkezzenek személyesen a Városimázs-irodában (1918. December 1. utca 6.), ahol tisztázhatják a rongálás körülményeit. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.