Hirdetés
Hirdetés

Három autó ütközött Maksa és Dálnok között

Három autó ütközött Maksa és Dálnok között Kovászna megye

Szerdán délelőtt értesítették a rendőrséget a 112-es segélyhívón, hogy a 11-es országúton, Maksa és Dálnok között sérülttel járó közlekedési baleset történt.

A helyszínre kiérkező rendőrök az első vizsgálatok alapján megállapították, hogy egy 36 éves férfi által vezetett, Kézdivásárhely irányából Brassó felé tartó furgon nekiment egy 33 éves nő által vezetett személyautónak. Az ütközés nyomán az autó egy utánfutót vontató furgonnak csapódott.

A baleset nyomán egy 36 éves nő sérült meg, aki a személyautó sofőrje mellett utazott, őt kórházba szállították orvosi ellátás céljából.

Az esetben érintett sofőröket megszondáztatták, az eredmények alapján egyikük sem fogyasztott alkoholt.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával folytatódik az eljárás.

forrás: Kovászna megyei rendőr-főkapitányság

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. december 21., 22:24
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Sok a pofátlan agresszív “profi soför” az utakon, nó meg a csigatempóban, kormányt kapkodva, fékezgető vadbarom, akik Sumachernek érezve magukat 40- 50km sebességgel, kígyózó sor elején repesztenek😂🤣 helyiségen kívül!!! A 2 véglet, a fejetlenül kipakolt jelzőtáblák, gödrös utak, a drogos & részeg soförök!

 • User
  Dátum: 2022. december 22., 9:59
  ÉRTÉKELÉS: 6

  A kamrában.a konyhában,a garázsban vagy a hálószobában ,repesztenek’?Mert azok a helyiségek.🤣😅.Egy város ,falu,település az helység.