Felhívás!

Goga: nem kaptam semmit!

Goga: nem kaptam semmit! Kovászna megye

Gheorghe Baciu szenátor elmondta, volt párttársa, Octavian Goga nem értesítette arról, hogy „átigazolna” a PSD-hez, de voltak arra utaló jelek, hogy a Kovászna megyei képviselő „közeledne a hatalomhoz”.

Gheorghe Baciu szenátor, a Népi Mozgalom Párt (PMP) megyei szervezetének alelnöke (képünkön) érdeklődésünkre elmondta, nehéz megmagyarázni, miért hagyta ott Octavian Goga azon politikai alakulatot, amelynek színeiben parlamenti mandátumot nyert. „Csak azt tudom mondani, hogy én nem cselekedtem volna így. Úgy vélem, amikor van egy kötelezettséged, amikor egy bizonyos párt listáján nyertél el egy tisztséget, akkor nem keresel magadnak egy másik politikai alakulatot”, szögezte le Baciu.

Hozzátette: pártváltási szándékáról nem értesítette őt Goga, de annak gyanúja felmerült, hogy „menedéket” keresne egy hatalmon lévő pártnál. Egyelőre még nem született döntés, hogy Goga távozása után ki fogja ideiglenesen átvenni a PMP Kovászna megyei szervezetének irányítását, de Baciu szerint biztosan kerül arra alkalmas személy.

Időközben Eugen Tomac, a PMP ügyvezető elnöke bejelentette, bűnvádi feljelentést tett le Goga ellen jogtalan haszonszerzés miatt, ellenben a megvádolt képviselő azt állítja, „ez csak mese”, mivel nem kért és nem is kapott senkitől semmit. A Kovászna megyei politikus ugyanakkor kifejtette, megszavazza a Grindeanu-kabinet leváltására irányuló bizalmatlansági indítványt, mivel nyugalmat akar az országban, és ha a PMP is hasonló álláspontot képviselne, akkor nem váltott volna pártot. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. június 20., 11:48
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Ido kerdese volt, hogy ez a Goga mikor fog lemondani a “csontrol”, “hust” keresve. Nem azert kerult o listara mert az Elopatak nepsege szeretne ot, hanem mert a roma tarsadalomnak pecsetelesi akciojat elvezte , apro csecse-becse ellenertekeert. Goga ellen nem egyszer mar iratcsomot allitott ossze a rendorseg is, kolcsonpenzeket “felejtett”el visszaadni bankoknak, uzsorasoknak, amiert utolag a kezesek kerultek bajba, es a lista nagyon hosszu , ami nem vall egy gerinces illetore.
    Emlekszem par evvel ezelott a CEC Banktol kolcsont igenyelt amelyet azon a nap amikor felvette, a kolcsonzok SORBA alltak a CEC elott, hogy visszakapjak penzuket.