Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gázellenőrnek adta ki magát

Gázellenőrnek adta ki magát Kovászna megye

Sepsiszentgyörgyi olvasónk (név, telefonszám a szerkesztőségben) kedden délután riasztotta lapunkat, azzal a szándékkal, hogy idejében figyelmeztesse a polgárokat arra, hogy újra magát „gázellenőrnek” kiadó csaló járja a várost.

Hirdetés
Hirdetés

A férfi elmondta, hogy a sepsiszentgyörgyi Csíki utcában, a traktoriskolaként közismert intézmény közelében lakik az idős édesanyja, hozzá kopogott be az egészségügyi maszkot viselő férfi, és gázellenőrnek adta ki magát. Az idős asszony sajnos csupán az ellenőrzés, és fizetés után tárcsázta fiát, elújságolva, hogy „megoldotta, és kifizette a gázcsövek ellenőrzését”.

– A férfi a gázcsövek mellett gyufát gyújtva „kontrollálta” a csövek állapotát, és végül megnyugtatta a 90 éves édesanyámat, hogy minden rendben van. Ezután elkérte a személyazonosságiját is, és ebből kimásolta, ráfirkálta édesanyám nevét egy úgynevezett számlára, amit levágott 360 lej értékben. Szegény édesanyám ezt ki is fizette. Riasztottuk a rendőrséget is az ügyben, és arra kérjük, ha még valaki a csalás áldozatává vált, jelezze a szerkesztőségnek, hogy közös erővel tudjuk felelősségre vonni a csalót – fogalmazott a panaszos.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük