Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gazdák, nyugalom!

Gazdák, nyugalom! Kovászna megye

Felfüggesztette az ügyfélfogadást a Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA). A gazdákat ezzel együtt nyugalomra intik, azt mondják: senki nem marad le a támogatásról.

Központi utasításra április 6-áig minden ügyféllel kapcsolatos munkát felfüggesztettünk – mondta el megkeresésünkre György Ervin. Az APIA Kovászna megyei igazgató-helyettese szerint ennek ellenére senki nem marad le a támogatásról.

– A támogatási kérések átvételét szüneteltetni vagyunk kénytelenek, de biztosíthatom, hogy – emiatt legalábbis – senki nem esik el a támogatástól. Olaszországban máris meghosszabbították a határidőt, és várhatóan nálunk is ez lesz. Egyelőre április 6-áig nincs ügyfélszolgálat, de a gazdákat jó időben értesíteni fogjuk, hogy mikor fogadunk ismét kéréseket, és hogyan módosul az előre leegyeztetett jelentkezési sorrend – nyilatkozta György.

Hirdetés
Hirdetés

Az igazgatóhelyettes hozzátette: meghatározatlan időre felfüggesztették az életjáradék-könyvek láttamozását is.

Az eredeti program szerint a területalapú támogatást március 2-a és május 15-e között lehetett igényelni, az életjáradék-könyveket pedig augusztus 31-éig kellett volna láttamoztatni. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük