Felhívás!

Frontálisan ütköztek

Frontálisan ütköztek Kovászna megye

Szombaton, augusztus 19-én kora délután hosszú kocsisor alakult ki Kézdivásárhely és Szentkatolna között, a 121-es megyei úton. A torlódást azt okozta, hogy két autó frontálisan ütközött, sajnos, az egyik gépkocsivezető a helyszínen életét veszítette.

A baleset délután egy és fél kettő között következett be. A kézdivásárhelyi taxivállalat egyik autójának Zabolára volt fuvarja, az utast letéve onnan tért vissza. A Chevrolet márkájú piros taxi a borvíztöltőde szomszédságában ütközött a szabálytalanul szembeelőző Peugeot 206-ossal pár méterre attól a táblától, ahol tiltójelzés is van. A féknyomok alapján a taxi vezetője megpróbálta elkerülni az ütközést, sajnos ez nem sikerült, a két autó frontálisan ütközött. Ottjártunkkor a Peugeot sofőrjét mentő szállította el. Mindkét autó orra Kézdivásárhely felé nézett, így vélhetően a Peugeot meg is pördült az ütközés következtében.

„Egy 33 éves hatolykai férfi figyelmetlenül előzött járgányával, amikor frontálisan ütközött a szemből jövő, szabályosan közlekedő 54 éves sofőr személygépkocsijával. Az 54 éves férfi belehalt sérüléseibe” – részletezte Nicoleta Tolvaj-Marin, a megyei rendőrség szóvivője. A vétkes sofőr nem fogyasztott alkoholt, illetve eljárás indult ellene emberölés vádjával.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások