Felhívás!

Ford-karaván

Ford-karaván Kovászna megye

Ma még tart a kilyéni templommal szemben lévő Ford-képviseleten a Ford-karaván. Bár a meghirdetett program kimondottan Ford Transitokra vonatkozik, a képviselet működtetői azt mondják, akármelyik típusra kérhető drive-teszt.

A furgon mellett egy mutatós kisbuszt lehet kipróbálni, amelyben fűtött bőrülések vannak, és igény szerint lehet asztalt vagy még egy sor ülést kérni bele.
– Természetesen rendelkezésre állunk a teljes típussorozattal, a legújabb Ka-modelltől az ultrafelszerelt Edge típusig. Előbbi ára tízezer euró alatt van, de ez utóbbi „mindennel is” felszerelt változata is belefér ötvenezer euróba – magyarázza Bogyó István, a képviselet vezetője.
Az Edge „körbekamerázott” változatának szériafelszereltsége közé tartozik a távolságtartó rendszer (sebességtől függően követi az elöl haladó gépkocsit), és a legmodernebb, Apple fejlesztésű fedélzeti számítógép. Kérhető bele sávelhagyást megelőző rásegítő, kézi kapcsolószekrény „sajnos” nem, mert a Mondeo magasabb szereltségétől felfele kizárólag automata sebváltókkal és általában „okos” 4×4-es rendszerekkel gyártják a kocsikat. A Transit-karaván pénteken továbbhalad, de a többi gépkocsit bármikor ki lehet próbálni.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.