Felhívás!

Folytatódik a Tudástár

Folytatódik a Tudástár Kovászna megye

Szeptember 15-től újra indul a Tudástár előadássorozat Kézdivásárhelyen. A Wegener Pro Sanitate Alapítvány vállalta fel nyár közepén, hogy partnerségben a Vigadó Művelődési Házzal és a helyi önkormányzattal, különböző témákban kér fel előadókat a céhes városi közönség számára. A sikeres első felvonás most folytatódik.

Úgy érezzük, azokat a témákat merítettük ki az első sorozatban, melyre a legnagyobb szükségünk volt – mondta Sárkány Hanna, az alapítvány programfelelőse, a Tudástár előadássorozat szervezője.

A témák között a kismamák, illetve kisgyerekes szülőktől a nagypapákig mindenki megtalálhatta a kedvére való előadást. Természetesen szépkorú közönségre számítottunk, hiszen az volt a cél, hogy nekik szervezzünk előadásokat, őket mozdítsuk ki a napi rutinból, viszont meglepetésünkre sok fiatal hallgató is akadt a közönség soraiban. A legjobb visszajelzés, amikor az előadások végén odajönnek hozzánk vagy az előadókhoz, és gratulálnak, hogy milyen szép és tartalmas előadásban volt részük, érezni a hálájukat.
Szeptember 15-étől újra bővíthetjük tudástárunkat, az előadók kiléte még szervezés alatt áll, de ez első hármat elárulták a kezdeményezők: 15-én Kincses Kálmán református lelkész a Magyar Szent Korona történetéről és képi üzenetéről tart előadást, 21-én Sebestyén Judit a gyógynövények mindennapi használatáról beszél, majd 28-án Barabás Enikő asztrológus a magyarok csillagait mutatja be.

További előadások október 4-én, 14-én, 21-én és 28-án lesznek, mindig 18 órai kezdettel. A részvétel ingyenes, nem szükséges előzetesen regisztrálni, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, hogy „együtt bővítsék Tudástárunkat”. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.