Folyamatban a kivizsgálás

Folyamatban a kivizsgálás Kovászna megye

Sikkasztás gyanúja miatt folyik nyomozás és kivizsgálás a Baróti Szabó Dávid Líceumnál. A városban az ügyről a hír a múlt hét közepén röppent fel, ám érdeklődésünkre az iskola vezetősége semmilyen tájékoztatást nem adott, mondván, hogy a rendőrség kérésére egyelőre hírzárlatot rendeltek el.

Sokkal többet az ügyről nem tudtunk meg a megyei tanfelügyelőség által ezzel kapcsolatban kiadott közleményből sem. Mint az olvasható a Kiss Imre főtanfelügyelő kézjegyével ellátott közleményben, „a Kovászna megyei Baróti Szabó Dávid Technológiai Líceum egyes alkalmazottainak tevékenységét illetően pénzösszegek törvénytelen felhasználásának, illetve eltulajdonításának gyanúja merült fel, mely helyzet következményeként a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség bűnvádi feljelentést tett.”

Ugyanakkor a megyei tanfelügyelőség kérte a Baróti Szabó Dávid Líceumot, hogy az érvényben levő törvényeknek megfelelően kezdeményezze a fegyelmi eljárás elindítását is. Végül, hivatkozva az említett, folyamatban levő eljárásra és a feljelentésre, a közleményt azzal zárják, hogy egyelőre az ügyet illetően részletesebb tájékoztatással nem szolgálhatnak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások