Hirdetés
Hirdetés

Felújítják a sepsiszentgyörgyi vasúti átkelőt

Felújítják a sepsiszentgyörgyi vasúti átkelőt Kovászna megye

A Román Vasúttársaság május 24-e és június 26-a között felújítási munkálatokat végez a Román Hadsereg utcában található vasúti átkelőhelyen, ahol ebben az időszakban teljes forgalomlezárásra kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés

Csupán a vasúti síneken nem lesz lehetőség áthajtani, ezért akik Szépmező felől érkeznek, vagy abba az irányába szeretnék elhagyni a várost, az Építők útján tehetik meg.

Az Állomás utca felől érkezők továbbra is térhetnek balra, a Román Hadsereg utcába, a katonaság előtt pedig tovább haladhatnak a jelenlegi forgalmi rend szerint. Az Ősz utca, a Termés utca, a Gyertyánffy Ferenc utca és a Vasutasok utca az Építők útja felől közelíthető meg.

A felújítási munkálatokra forgalomterelő táblákkal figyelmeztetik az autósokat, amelyeket az Állomás negyedi körforgalomnál, a Păiș David hadnagy utca és az Építők útja, a Román Hadsereg utca és az Építők útja, valamint a Román Hadsereg utca és az Állomás utca útkereszteződéseinél helyeznek ki.

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. május 18., 20:06
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Ha olyan lesz mint a rétyi, jobb ha neki sem fognak!!! 2 nap után már helyenként újból akad 5 cm különbség!😟
  A kerülőuton a gödröket nem tömeti be a polgármester, amig nem növekszik meg a forgalom?! Siralmas az állapota ott is az utnak! Mire várnak?!
  A cégekhez a betérőknél is jó lenne jelzőtáblákat tenni!!! Nincs igazam?! Unde nu- i cap vai de picioare!!