Felhívás!

Fejszével fenyegették, kövekkel dobálták a rendőröket

Fejszével fenyegették, kövekkel dobálták a rendőröket Kovászna megye

Fejszével és késekkel fenyegetőztek, kövekkel támadtak a rendfenntartókra hétfőn délután a sepsiszentgyörgyi Kender utcában. A hatóságokat egy hangos mulatozás miatt hívták ki a helyszínre.

Hétfő délután 4 óra körül riasztották a megyeszékhelyi rendőrség munkatársait a 112-es segélyhívó számon, hogy egy Kender utcai háznál több személy hangosan mulatozik.

A helyszínre három rendőr és három csendőr szállt ki, akiket a 41 éves, ittas állapotban levő házigazda ellenségesen fogadott, többször erőszakkal és halállal fenyegette meg őket, és egy fejszét lóbált feléjük. A férfi védelmére keltek 17 és 20 éve fiai is, akik késekkel fenyegették a rendfenntartókat.

A helyszínen egy körülbelül 30 fős társaság tartózkodott, akik közül néhányan lefogták a házigazdát, és a házba vonszolták, nem sokkal később azonban egy késsel tért vissza, és folytatta a hatóságok fenyegetését.

A rendőrök erősítést hívtak, a helyszínre érkeztek többek között a rohamosztagosok is, akik kiemelték a csoportból az erőszakos férfit, és a sepsiszentgyörgyi rendőrség székhelyére szállították.

A férfi elfogását követően a mulatozó társaság tagjai közül többen botokkal fenyegetőztek, és kövekkel dobálták meg a hatóságok képviselőit.

A 41 éves férfit és 20 éves fiát 24 órára őrizetbe vették.

A sepsiszentgyörgyi ügyészség hivatalos személy elleni erőszak, valamint garázdaság vádjával indított nyomozást az ügyben.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. április 28., 15:46
  ÉRTÉKELÉS: 29

  Ezeket a romakat ep most es itt ebben a szuksegalapotban kene rendre tanitani ugyanis megvan a jogi hatter is most.Veresen kivul nem latok mas megoldast hisz hiaba buntetik oket nyakra-fore ugyse fizetik ki mert nincs mibol – italozni azomban van.A rohamosztag mas nemzetiseguek eseteben nyomba eroszakhoz folyamodott volna.Itt is ezt kellett volna alkalmazni.Az egybegyulteket uristenesen meggumibotozni – hogy ne legyen kedvuk 3 nal tobb szemelynek egybegyulni.Nem ertem hogy a hatosagok miert nem igy jarnak el – a torveny is melletuk al ahogy mar fent is irtam.
  Nemcsak a 41 itas allapotban levo szemelyt kellett volna kiemelni hanem az egesz fenyegetozo tarsasagot. Lassan lejar a szuksegallapot es az ilyen nemseget a rendfentarto erok meg nem tanitotak meg rendre es a torvenyek szigoru betartasara. A szuksegallapot lejarta utan mar kordaba se lehet tartani ezeket mert meg is kell eljenek valamibol es mivel a csordalason kivul nem nagyon ertenek semmihez igy hat megszaporodnak a betoresek lopasok szama is – na akkor legyen ura a helyzeten a rendorseg – hat kivancsi leszek majd erre.

  • User
   Dátum: 2020. április 28., 16:07
   ÉRTÉKELÉS: 21

   Az a helyzet,hogy ezek a mai rendőrök csak díszelegni tudnak azokban a cuccos szerelékben,de nincs bátorság az inukban gyáva legények,csak a nagy fizetést emelik fel érdemtelenűl. A kommunista világban a cigányok közé az örkőre bement másodmagával egy milicistaugy hívták,hogy Nyeső, a puska tussal úgy meg egyengette a cigókat,hogy a következő alkalommal,már messziről elkotródtak a putrikba az összes cigány. És gyalog jártak oda,volt amikor IMZ vel.Azok nem féltek,mint a mostani nyálas rendöröcskék