Felhívás!

Év végi örömzenélés

Év végi örömzenélés Kovászna megye

Pénteken és szombaton zajlott Háromszék egyetlen, ünnepspecifikus rockzenei minifesztiválja, a Rockkarácsony. A rendezvényt tizedik alkalommal hozták tető alá.

A For You Clubban idén többen voltak, mint az előző években, vélhetően az időpont jobban kedvezett a rendezvénynek, korábban ugyanis karácsony előtt, most meg a legnagyobb ünnep és a szilveszteri mulatozás közé „szorult be”. Pénteken négy zenekar csapott a húrok közé, a felhozatalban a hard rocktól a heavy metálig minden helyet kapott. Elsőként az Emberi dolgok – Osszian Tribute Band lépett fel, majd a szászrégeni Black Diamond, a szlovákiai Pál-Balázs Jenő és zenekara, valamint a csíkszeredai LSD. A paksi Subrune objektív okok miatt nem jött el.

Szombaton a sepsiszentgyörgyi Exit, a budapesti BN Organ Progressiv Funk, a kovásznai Background, a marosvásárhelyi Kontrax és a székelyudvarhelyi Transylvanium „kényeztette” a dobhártyákat. A rendezvény másodlagos célja a rockzene felkarolása mellett az, hogy év vége felé alkalmat nyújtson régi barátságok felelevenítésére is poharazgatás közben. Az eseményt idén is filmezte a Hobby Team csapata, a felvételből szokás szerint DVD-lemezt adnak ki.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.